En kvinna ligger på en fönsterkarm i ett stort vackert gammalt fönster. Hon har på sig en blå tyllrock som flöder ner som ett vattenfall mot golvet.

Boudoir­fotografering

Lyxigt och konstnärligt
Stockholm

Så roligt att du är intresserad av en boudoirfotografering! Vid en boudoirfotografering skapar vi vackra bilder som hyllar din kropp och blir perfekt som en morgongåva till din blivande efter bröllopsdagen eller som en gåva till dig själv.

Tänk så fantastisk och naturlig kroppen är med alla dess kurvor och former. Och vilken underbar egoboost det är med en boudoirfotografering!

Boudoirfotografering med en vacker kvinna som ligger på en säng i svarta underkläder.

Konstnärligt & avslappnat

Jag framhäver dig med poser och komposition - samtidigt som vi har roligt tillsammans.

En svartvit boudoirbild på en kvinna i ett fönster.

Till dig själv

En boudoirfotografering stärker dig och visar dig så vacker och fantastisk som du är.

Boudoirfotografering för att skapa en morgongåva. Kvinnan har på sig en blomsterkrans, slöja och vit spets-BH.

Till din älskade

Boudoirbilder kan bli en underbar och uppskattad present till din partner som älskar dina former.


Boudoirfotografering där ansiktet är inzoomat och ljuset ligger vackert.

Din upplevelse Stark, vacker & avslappnad

För mig är det viktigt att du får en fin, avslappnad fotografering när du får känna dig precis så stark och vacker som du är. Helt ovärderligt med bilder som hyllar din kropp.

Vi fotograferar utomhus i vackert naturligt ljus, eller på hotell vid vackra stora fönster. Om du vill fotograferas utomhus blir det i solnedgången vid havet, om du väljer att fotograferas på hotell vet jag ett fint hotell centralt i Stockholm med stora fönster. Kostnad för eventuellt hotell betalas av kunden.

Skicka en bokningsförfrågan så fort du har bestämt dig för en fotografering. För att kunna fokusera på din upplevelse tar jag endast ett fåtal fotograferingar per månad. Om du vill skapa en morgongåva till din partner är det viktigt att tänka på att vara ute i god tid innan ert bröllop.

Kläder Vad har jag på mig?

Det viktiga är att du känner dig bekväm och vacker. Du tar med dig snygga underkläder och stayups och även andra kläder som du tycker passar. Av mig kan du låna kimono, tyllrobe eller slöja samt några andra kläder (såsom denna pärltopp) och accessoarer. När du har bokat får du en detaljerad lista med tips vad du ska ha med dig och tänka på.

Boudoirfotografering där kvinnan ligger på en säng och har på sig en svart spetsbody.

Jag är nervös Hur går det till?

När vi träffas börjar vi alltid med att prata en stund och jag visar dig platsen och berättar om vad vi kommer att göra. Ofta börjar vi lite mer påklätt och tar det mer lättklädda efter en stund när du har vant dig vid situationen. De flesta brukar vara nervösa innan men jag får alltid höra att nervositeten släppte när vi träffats och att fotograferingen var rolig.

Boudoirfotografering vid vackra fönster. Kvinnan lutar sig mot fönstret och har på sig vita underkläder och en vit kimono.
Boudoirfotografering med vackert ljus från fönstret. Kvinnan har på sig svarta underkläder och en vit blomsterkimono.
Boudoirfotografering bakifrån på en kvinna i svarta underkläder och svarta stayups.

"Linda är en grym fotograf som får en att känna sig bekväm framför kameran. Valde att göra en boudoir fotografering och trots att jag inte hade mycket kläder på mig så kände jag mig bekväm och det var inga bekymmer att posea framför Linda. Hon fick även mig att känna mig superfin och duktig och kan varmt rekommendera henne då bilderna blev otroligt vackra!"

Klaudia

Boudoirfotografering där en vacker kvinna ligger i ett fönster med benen upp mot väggen.

Din investering -
priser & paket

Efter vår fotosession väljer jag ut dina bästa bilder och redigerar dem. Ca 2 veckor efter fotograferingen får du en länk till ett galleri där du i lugn och ro kan välja dina bilder.

Boudoir­fotografering Morgongåva

Konsultation inför fotograferingen

Lån av kimono eller tyllrobe och slöja

Val av bilder från online-galleri

10 högupplösta digitala bilder

3 950 kr
Eventuell hotellkostnad tillkommer

Lediga tider för boudoir­fotografering:

November

Fullbokat

December

3 tider

Januari

4 tider

Februari

5 tider

Mars

7 tider

Skicka en bokningsförfrågan redan idag, den är inte bindande och tiderna bokas fort.


Boknings­förfrågan


Skicka förfrågan

Sammanfattning av vanliga frågorBra att veta om din boudoirfotografering

 • Jag är nervös inför min boudoirfotografering, hur får du mig att slappna av?
  Det är jättevanligt och helt normalt att vara lite nervös inför en boudoirfotografering just eftersom det är en väldigt ovanlig situation. När du kommer till fotograferingen så börjar vi med att småprata lite, jag visar dig runt på platsen eller hotellrummet och berättar lite om vad jag har tänkt att vi ska göra. När du har bytt om till den första outfitten så visar jag hur du ska stå, sitta eller ligga och vi pratar och skrattar medan jag börjar fotografera dig. Ofta börjar vi lite mer påklätt och tar det mer lättklädda efter en stund när du har vant dig vid situationen. De flesta brukar vara nervösa innan men jag får alltid höra att nervositeten släppte när vi träffats och det märks att fotograferingen är riktigt rolig.
 • Får jag fotograferas tillsammans med min partner för boudoirbilder?
  Nej, jag fotograferar enbart en person vid boudoirfotograferingar.
 • Vem bokar hotellet?
  Jag har ett hotell och ett rum som passar väldigt bra för boudoirfotograferingar eftersom det är ett stort rum som ger mig utrymme att fotografera samt har stora vackra gamla fönster som ger mycket naturligt ljus. Alla boudoirbilder på den här sidan är fotograferade i det hotellrummet. Om du vill fotograferas där så bokar jag hotellrummet och du betalar för rummet i samband med din fotobokning. Om det är flera som bokar på samma datum (givetvis inte samma tid, utan det är fortfarande privat) så delar ni på kostnaden för rummet. Så om du exempelvis har en vän som också vill fotograferas kan ni gå samman och boka mig samma dag. Du har även möjlighet att föreslå ett annat hotell om det hotellet har tillräckligt med utrymme och stora fönster.
 • Kan jag låna kläder?
  Du tar med dig snygga underkläder och stayups och även andra kläder som du tycker passar. Av mig kan du låna kimono, tyllrobe eller slöja samt några andra kläder och accessoarer. Jag bollar gärna idéer med dig och hjälper dig med din lista på vad du ska ta med dig. Läs mer om min lånegarderob.
 • Hur byter jag om?
  Jag har alltid med mig mitt portabla omklädningsrum där du byter om i avskildhet om vi är utomhus. Om vi är på ett hotell finns det ett avskilt badrum där du kan byta om i lugn och ro.
 • Vad händer om det regnar?
  Om vi ska fotografera utomhus och det regnar bokar vi om fotograferingen till en annan dag utan kostnad. I stort sett alla andra väder blir fantastiska på sitt sätt. Om det när dagen närmar sig ser tveksamt ut i väderprognosen så hör jag alltid av mig så att vi kan diskutera alternativ. Är vi på ett hotell spelar inte vädret utomhus någon roll.
 • Hur förbereder jag mig inför min boudoirfotografering?
  Du fixar ditt hår och sminkning så som du trivs bäst. Sminka dig gärna med mycket markerade ögon men tänk på att ha samma ton på eventuell brunkräm i ansiktet som på kroppen för annars kan det bli en synlig skarv. Det är bra om du inte har bh på dig i aalla fall 2 timmar innan eller kläder som sitter åt eftersom det ger fula märken på huden, så som strumpor eller trosor som inte sitter som de som du har tänkt att ha på dig.
 • Hur poserar jag på mina boudoirbilder?
  Oroa dig inte! Jag kommer att hjälpa dig med hur du ska stå, sitta, ligga, hur du har dina händer, var du ska titta och så vidare. Min enorma erfarenhet av att posera kvinnor gör att jag kommer att framhäva dig och din skönhet.
 • Hur väljer jag mina bilder?
  Efter din boudoirfotografering väljer jag ut dina bästa bilder och redigerar dem. Inom två veckor från din fotografering får du en länk till ett online-galleri med fullt redigerade bilder. I online-galleriet gör du sedan dina val av bilder och kan även välja att köpa till fler bilder än det som ingår i ditt paket.

"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Porträttfotograf Linda Holmkratz tittar upp bakom kameran.
Fotograf Linda Holmkratz står på en äng med höga gräs och träd. Hon skrattar och håller i sin kamera.

Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr egna fotoklänningar och bygger lekstuga i trädgården till min dotter.

Fotograf Linda Holmkratz håller sin dotter i famnen.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

Fotograf Linda Holmkratz målar fram sig själv med en pensel.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Diplom som Linda Holmkratz fick när hon var finalist i SM i Fotografi 2019.
Jag är redo att skicka förfrågan!