En vacker tidFylld av magi
Gravidfotograf

Gravidfotograf i Stockholm

Graviditeten är en magisk tid av urkraft då din kropp skapar ett liv och trots att det tar många veckor så är det ändå över på ett ögonblick. En gravidfotografering är en investering som kommer skänka glädje lång tid, kanske till och med i generationer.

Personligt Fine art

Ett minnesverk speglar dig, med personliga koncept skapade utifrån dina önskemål.

Naturligt Vackert ljus

Vi fotograferar utomhus omgivna av moder natur i vackert naturligt ljus.

En investering Minnesverk

Vi skapar tillsammans något som är ovärderligt.

Tider Vilken vecka passar bäst?

Jag rekommenderar graviditetsvecka 30-36 för gravidfotografering. Men boka bör du göra så snart som du har bestämt dig för en gravidfotografering, för att vara säker på att det finns tid.

Poser Jag är osäker framför kameran?

Jag får ofta höra att någon har varit väldigt nervös innan fotograferingen men att allt släppte när vi träffades och vi hade naturligt roligt. Tillsammans hittar vi lugnet och känslan. Du kommer att känna dig stark och vacker och jag kommer vara med som poseringsguide. En stor fördel med att fotografera utomhus är dessutom att det är naturligt avslappnande att vara i vackra miljöer.

Väder Finns det något dåligt väder?

De flesta väder är fantastiska för fotosessioner. Gnistrande frostmorgnar, blåst som fångar klänningar och hår, snötäckta ängar... Vi fotograferar vår, sommar, höst och vinter och drar nytta av alla årstiders speciella uttryck. Vid spöregn bokar vi dock utan kostnad om tiden till en annan dag.

Efter fotograferingen Dina vackra minnen

Efter vår fotosession väljer jag ut dina bästa bilder och redigerar dem. Jag kommer att redigera ca 10-20 bilder och bland dessa får du välja ut de bilder du vill ha. I priset ingår 5 bilder, men du kan köpa till fler bilder om du önskar.

Inom två veckor efter vår fotografering kommer du att få se en förhandsvisning.

Jag vill boka!

"Rekommenderar Linda varmt"

Otroligt kreativ och duktig fotograf med ett öga för detaljer. Jag har anlitat Linda vid flera tillfällen både till min son och mig själv och är jättenöjd med bilderna. Rekommenderar Linda varmt till de jag känner och kommer fortsätta anlita henne i framtiden.
- Jenny

Priser & Paket

Gravidfotografering Moder natur

Konsultation: Innan fotograferingen ingår en förberedande konsultation per telefon eller mail där vi pratar om vad du vill ha för fotograferier, vad du ska ha på dig, tid och plats samt andra frågor som du kan ha.

Kläder: Låna fritt bland mina fotoklänningar. Vi fotograferar om du önskar med 1-3 klänningar.

Platser: Vi fotograferar utomhus på 1-2 platser.

Tid för fotografering: Ca 1 timme.

Antal bilder som ingår: 5

Extra bilder: Extra bilder kostar 250 kr/bild.

Leverans: Högupplöst format laddas ner från länk.

Ombokning: Möjlighet att boka om tiden, utan kostnad, om du blir sjuk eller vädret är dåligt. Ombokning utan kostnad kan göras 2 gånger.

Erbjudande för maj: För att fira morsdag 26 maj bjuder jag alla blivande mammor som fotograferas under maj månad på en blomsterkrans av vackra färska blommor att ha på fotograferingen.

4 000 kr
ink moms

Bokningsförfrågan

Det är många som bokar just nu men jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar.

Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan

Om mig bakom kameran

Mitt namn är Linda. Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min fyraåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid.

"Wow!"

Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!
- Alice