Fotograf Linda Holmkratz tittar fram bakom sin kamera.

Träffa fotografen

Linda Holmkratz / 44 / Upplands Väsby

En fotograf med rötterna i fine art-fotografering som utgår från Stockholm, men bokas i hela Sverige. Jag fångar er i personliga, vackra bilder som representerar er just nu i detta ögonblick. Bröllop, gravid, familj, empowerment? Inget är för stort eller litet att fångas som drömska, färgstarka minnen som blir till konstverk att hänga på väggen.

PersonligtOm mig

Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat gitarr i band i många år, designar och syr egna fotoklänningar, programmerar och bygger lekstuga i trädgården till min dotter.

Jag älskar att lyssna på musik och sjunger gärna och ofta, högt och med inlevelse. Karaoke är något som jag kommer iväg på alltför sällan men det är ju så roligt! När jag redigerar bilder blir det däremot ofta poddar eller böcker i hörlurarna.

Moder Jord Min studio

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. Hur ljuset faller på dagen på olika platser är också viktigt, och jag har ett stort arkiv med beprövade smultron­ställen bland gräs, träd och vatten för att kunna skapa vackra konstverk. Läs om hur det ser ut bakom kameran.

Mina och företagets värderingar Välkommen som du är

Något som jag brinner extra mycket för är allas lika värde, allas lika möjligheter, allas rätt att vara olika och allas rätt att älska utan gränser.

För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg i att du kan vara dig själv hos mig. Till mig är du välkommen precis som du är.


"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


SM-finalistSkapande resa

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019