Den stora dagenDå ni säger Ja
Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf i Stockholm

Letar ni efter bröllopsfotograf till ert bröllop under 2019 eller 2020? Jag är en fotograf med rötterna i fine art-fotografering. För mig är det viktigt att vi hittar ett bildspråk som låter oss skapa personliga, vackra konstverk som representerar just er kärlekshistoria. Drömska, färgstarka minnen som blir till konstverk att hänga på väggen.

Personligt Era önskemål

Vi utformar fotograferingen utifrån era önskemål. Ju mer detaljer ni vet desto mer kan jag anpassa mig till er. Skapa gärna en moodboard eller visa mig bilder som ni gillar.

Avslappnat Naturligt vackert

Porträttfotograferingen ska vara en stund som ni kan slappna av och bara andas varandra. Vi hittar känslan och lugnet tillsammans.

Ovärderligt Minnesverk

Jag vet hur ovärderliga era minnen är och jag kommer att hantera dem som den skatt de är. Ni kan vara trygga i att få vackra bilder.

Hitta rätt Är jag er fotograf?

Det är er stora dag och det är viktigt både för er och för mig att ni hittar den bröllopsfotograf som passar er bäst!

Vid fotografering av vigsel och mingel följer jag med i händelserna, men mig väljer ni i första hand om ni vill ha porträttbilder med det lilla extra. Vi kommer att ta porträttbilder på platser vi bestämt under förfotograferingen. Tillsammans hittar vi lugnet och känslan.

Vill ni ha riktigt annorlunda bröllopsbilder kan jag dessutom erbjuda en konceptuell porträttsession där vi arbetar med planerade foton, där ni kanske exempelvis vill sväva i luften. Notera att dessa konceptuella sessioner tar längre tid än en "vanlig" porträttsession, så tid behöver avsättas för det.

Förfotografering En lyxig stund tillsammans

I alla mina bröllopspaket ingår en lyxig, kärleksfull förfotografering då vi även väljer plats inför er stora dag och går igenom önskemål. Några dagar efter förfotograferingen får ni ett par utvalda bilder som exempelvis passar bra till Save the Date och inbjudningar.

Tidsplan Så här går det till

  • Funderar ni på att boka mig som fotograf? Skicka en bokningsförfrågan till mig! Om datumet finns ledigt kan ni sedan boka det.
  • När bokningen är klar bokar vi förfotograferingen. Denna tar plats, om det är möjligt, där ni kommer att gifta er. Inom en vecka efter förfotograferingen får ni 2-3 bilder som kan passa bra till exempelvis inbjudningar.
  • Under förfotograferingen går vi igenom önskemål. Då skriver jag bland annat ner de gäster som är viktiga för er att de kommer med på bild. Beroende på plats och om era gäster vill vara med på bild så kan jag inte garantera att alla övriga gäster kommer att finnas med på bild.
  • Ca 4 veckor efter bröllopet får ni alla era bilder.
  • Jag som fotograf gör urvalet av bilder. Därefter får ni alla utvalda bilder (ca 150-400 stycken beroende på paket) smakfullt redigerade i högupplöst digitalt format.
  • Alla bilder redigeras manuellt för att hålla högsta standard, det vill säga även bilder på dukning, mingel etc. Porträttbilder på er som brudpar retuscheras dessutom. Retuscheringen är av fine art-karaktär, det innebär att jag gör retusch av hud och tar tex bort tillfälliga blemmor, justerar skuggor för att framhäva er på bästa sätt, tillför vind i hår och kläder om det passar etc. Ni kommer helt enkelt få konstverk av era porträttbilder - minnesverk.
  • Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna jag tar i marknadsföring på min webbsida, Instagram, Facebook och tryck.
  • Jag finns till ert förfogande för frågor och funderingar.
Boka nu

Priser & Paket

Jag har mångårig erfarenhet av fine art-porträtt, och med den grunden har jag även börjat boka bröllopsfotograferingar. I uppstartskedet för mina bröllopspaket kommer jag att ge en rabatt på 40 %.

Paket 3 timmar All We Need is Love

Timmar:3 sammanhängande timmar.

Förfotografering:Lyxig förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

Ungefärligt antal digitala bilder:Ca 150

Leverans:Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

9 000 kr
(ord. pris 15 000 kr)

Paket 5 timmar Making Memories

Timmar:5 sammanhängande timmar.

Förfotografering:Lyxig förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

Ungefärligt antal digitala bilder:Ca 250

Leverans:Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

12 000 kr
(ord. pris 20 000 kr)

Paket 8 timmar Now and Forever

Timmar:8 sammanhängande timmar.

Förfotografering:Lyxig förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

Ungefärligt antal digitala bilder:Ca 400

Leverans:Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

15 000 kr
(ord. pris 25 000 kr)

Bokningsförfrågan

Det är många som bokar just nu men jag svarar alltid inom 2 arbetsdagar.

Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan

Om mig bakom kameran

Mitt namn är Linda. Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min fyraåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid.

"Wow!"

Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!
- Alice