Gravid­fotografering en solig höstdag

Farstanäsbadet / Oktober / 2023

Den här gravidfotograferingen tog mig till andra sidan stan, till en plats med fantastisk natur och havsklippor, för att träffa en härlig familj som åkt från Flen för sin gravidfotografering. Det blev en mysig dag i solskenet och jag är så glad att detta är mitt jobb.

Under denna fotografering användes gravidklänning och accessoar från min lånegarderob: Hakaj Couture Barbara Mauve (bleklila tyllklänning), tiaran Silvervete och kronan Prinsessa.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Tack för fina bilderna, vi alla är supernöjda med dina bilder ❤ Du är väldigt professionell och ödmjuk, alltid snabb med återkoppling och fick bra tips från dig innan fotografering. Tack för att vara så flexibla med plats. Det var jättemysigt och rolig fotografering med dig. Jag kommer att varmt rekommendera dig för alla som önskar gravidfotografering."

Deepika


En familj, bestående av en gravid mamma, en pappa och en liten blivande storebror, står glada i en höstig skog. En gravid kvinna, med tyllklänning och silverkrona, står tillsammans med sin mamma, som har på sig vackra indiska kläder, står på en skogsstig. Den blivande mormodern håller handen på sin dotters mage. Gravidfotografering med blivande föräldrar som står på en klippa vid havet. På marken ligger gula löv. Gravidfotografering med en vacker kvinna i rosa tyllklänning och silverkrona, som står på en klippa vid vattnet. I förgrunden syns  en gren med gula löv och gula löv ligger även på marken. Blivande föräldrar fotograferas på klipporna vid havet. Solen syns blänka i vattnet och i bakgrunden syns vass och skog. Gravidfotografering i en höstfärgad skog.
Boka gravid­fotografering