Gravidfotografering högt upp på klipporna i Bromma, med utsikt över staden. Det blivande föräldraparet håller om varandra och kvinnan har en grön gravidklänning.

Gravid­fotografering med utsikt

Bromma / Mars / 2024

I början av mars träffade jag detta fina par för en gravidfotografering på en av Brommas högsta platser, med utsikt över hela västerort och långt in i innerstaden. På morgonen hade dimman legat tjock, men till eftermiddagen lättade dimman och lät oss få en vidsträckt utsikt till fotograferingen. Det var första gången jag fotograferade på denna plats men jag känner på mig att jag kommer att återkomma hit många gånger.

Under denna fotografering användes en gravidklänning från min lånegarderob: Winter Evergreen (grön lite varmare klänning).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.


En gravid kvinna i grön klänning står på gult gräs och i bakgrunden syns trädtoppar och hus i horisonten. En gravid kvinna och den blivande pappan håller om varandra ståendes på en hög plats med utsikt över staden. En gravid kvinna står bland mossan på en klippa under stora tallar. I bakgrunden syns vatten och hus.
Boka gravid­fotograf