En fröjdefull jul med Glittrande ögon
Julfoto

Jul­fotografering

Nu närmar vi oss julen med stormsteg och det börjar bli dags att tänka på att fotografera er för att hinna skapa julkort. Gulliga julkort med barnen eller hela familjen, eller varför inte familjens hund med tomteluva? Ett julfoto är så mycket mer än ett julkort - det är också ett minne från er jultid.

Jag har en utestudio dit ni kan komma och fotografera er, eller så åker jag till er (inom Stockholmsområdet) och tar med mig mina fina julsaker att dekorera med. Allt sker alltid utomhus!

"Gud va fina bilder du har tagit. Jag kommer definitivt tilbaka neste år også for julfoto ❤"

Frida


Fotografering Studio utomhus

Jag började med min "utestudio" redan inför förra årets julfotograferingar, men i dessa tider är jag extra glad att jag kan erbjuda en mer Corona-anpassad studio.

Många undrar hur denna utestudio fungerar och därför har jag gjort denna korta film av hur det kan se ut.

Vi fotograferar alltid dessa stylade julkort utomhus - i min utestudio eller i er trädgård. Jag har härliga julsaker som går i gammal stil med mycket grått, rött och rustikt. Exempelvis en söt vitmålad kälke, vackra trälådor, tomteluvor, julgran, underbar lampa samt mysiga filtar och fällar (veganska givetvis).


"Men åååååå vad fint. !!!!"

Jessica


Julfoto 2020
priser & paket

Du har alltid möjlighet att boka om tiden, utan kostnad, om du blir sjuk eller vädret är dåligt.

Jul­fotografering Glittrande ögon

Konsultation inför fotograferingen

Fotografering utomhus i min utestudio eller på plats anpassad efter dina önskemål (inom Stockholmsområdet)

20 minuters fotografering

Val av bilder från online-galleri

2 högupplösta digitala bilder

950 krBoknings­förfrågan

2020 Fullbokat.
Välkommen tillbaka 2021 för julfoto,
eller varför inte boka en familjefotografering?


Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt som inte behövs för min bokföring om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min sexåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida